Us informem q el proper dia 3 de novembre, a partir de les 20h, entra en funcionament el nou CUAP Ciutat Vella – Peracamps, situat a la plaça Pieyre de Mandiargues, núm. 1-5.

Per motius de coordinació del trasllat que s’ha de dur a terme des de l’antic local, l’atenció a les urgències del dia 3 de novembre, des de les 0 a les 20h, es farà al CUAP Manso (Manso, 19, tel. 935 543 161).

Hi haurà un dispositiu excepcional al CUAP Perecamps durant el dia 3 fins a les 20h i un reforç del SEM a la zona per atendre possibles emergències

Aquesta acció s’emmarca en el procés de reordenació d’equipaments de salut al Districte de Ciutat Vella, que implica l’adequació i millora de diversos serveis de salut, i que s’està fent de manera progressiva des del 2015. Les adequacions dels dispositius implicats pretenen donar resposta a la necessitat de millora els equipaments de salut del Districte, aprofitant tant com sigui recursos ja existents, i sempre prioritzant l’accessibilitat i confortabilitat de ciutadans i professionals.

*cartell informatiu (PDF)  nou-cuap-peracamps-poster