El punt de vacunació massiu de Fira de Barcelona ja ha administrat un milió de vacunes contra la COVID-19. L’espai va obrir el 26 d’abril amb una prova pilot amb mil dosis administrades i a partir del 4 de maig de forma continuada. Fira va ser el primer punt de vacunació massiva que es va obrir a la Regió Sanitària Barcelona Ciutat. 

Fira de Barcelona administra una mitjana de 10.000 dosis diàries 

El centre disposa de 53  punts de vacunació en funcionament, la qual cosa permet administrar una mitjana de 10.000 vacunes diàries, que es van adaptant a les necessitats de cada moment . Dotze d’aquests punts estan habilitats per la vacunació infantil de 5 a 11 anys, amb entrada diferenciada dels adults. 

El rècord de persones vacunades en un sol dia es va produir el dia 2 de juliol, amb 12.200 dosis administrades.

Més de 2.000 professionals de la salut aquest punt de vacunació contra la COVID-19

Més de 2.000 persones han participat, fins ara, en la vacunació a Fira de Barcelona. Des de professionals sanitaris; infermeres i infermers, administratives i administratius, auxiliars i tècnics d’infermeria…. El personal sanitari i administratiu prové de diferents centres sanitaris, majoritàriament de l’atenció primària de la ciutat de Barcelona. Tot i que també hi ha persones que venen d’hospitals i de mútues laborals, a part de l’assistència dels professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques.

El bon funcionament d’aquest punt de vacunació no és només feina del personal de Salut; sinó que també és gràcies a la participació del personal de neteja, manteniment, seguretat i tota la tasca de coordinació de cues i de funcionament liderat pels membres de Fira de Barcelona.

Fira de Barcelona administra més d’1 milió de vacunes contra la COVID-19
Etiquetat a: